Hopp til innholdet

Refinansering

Å refinansiere betyr å erstatte ditt eksisterende lån med et nytt, ofte for å få bedre betingelser eller samle flere lån og kreditter i ett. Vi tilbyr to typer refinansiering - med og uten sikkerhet.

Far og sønn som ligger på gulvet og leker
Anette Hansen

Anette Hansen

Salgsleder avd. Ranheim \ Autorisert finansiell rådgiver

Arnhild Foseide Fagerholt

Arnhild Foseide Fagerholt

Kredittsjef \ Rådgiver bedriftsmarked \ Autorisert finansiell rådgiver

Ingrid Hausberg

Ingrid Hausberg

Autorisert finansiell rådgiver

Spørsmål og svar om refinansering

Refinansiering med sikkerhet i bolig betyr at du bruker boligen som pant for lånet. Dette gir deg en lavere rente sammenlignet med usikrede lån og kan bidra til å redusere dine månedlige utgifter.
Ved å bruke boligen som sikkerhet kan du få lavere rente, samle flere lån til ett, og få bedre oversikt over økonomien din. Dette kan redusere månedlige kostnader og gjøre det enklere å håndtere gjelden.
Refinansiering uten sikkerhet er en type forbrukslån hvor du ikke bruker boligen som pant. Dette kan være en løsning for å samle mindre lån og kredittkortgjeld til ett lån med lavere rente og færre kostnader.
Refinansiering uten sikkerhet gir deg mulighet til å samle flere små lån og kredittkortgjeld til ett større lån. Dette kan gi deg lavere rente, færre gebyrer, og bedre kontroll over økonomien din.

Du bør vurdere refinansiering med sikkerhet i bolig hvis du har høy gjeld og ønsker lavere rente. Dette forutsetter at du har ledig kapasitet i boliglånet ditt.

Refinansiering uten sikkerhet er en god løsning hvis du har mindre gjeld som kredittkort og forbrukslån, og ikke har mulighet til å stille med pant.