Noen ganger er det både nødvendig og fornuftig å søke om finansiering – for eksempel når vaskemaskinen streiker, eller du trenger å pusse opp badet. Problemet oppstår når du ikke klarer å betale ned i tide og rentene blir uhåndterlige. Da kan kredittkortgjelden fort bli større, og ett forbrukslån fort bli til flere.

Samle lånene dine og spar penger

Det er fort gjort å miste oversikten hvis du har flere smålån med ulike forfallsdatoer. Slike lån har gjerne så høy rente at selv en liten forglemmelse kan bli kostbar.

Kanskje er du i en lignende situasjon? Hvis dine lånekostnader har blitt uhåndterlig eller uoversiktlig, skal du vite at du alltid kan komme til oss for en rådgivningssamtale. Sammen finner vi løsningen på dine utfordringer: Hos oss kan du få samlet smålånene dine i ett enkelt lån.

Ta kontakt med oss for en rådgivningssamtale.

Derfor sparer du på å refinansiere forbrukslån:

  1. Få bedre oversikt. Med all gjeld samlet hos oss har du: én dato, én sum og én bank å forholde deg til. Det gjør det enklere å planlegge hverdagen og ha kontroll på økonomien. Om du har spørsmål, er det kanskje også lettere å snakke med oss i lokalbanken enn en långiver du ikke har noe forhold til?
  2. Spar penger. Ikke bare får du én rente å forholde deg til, den er også en av markedets laveste. Lavere terminkostnader og gebyrer gjør også at de månedlige utgiftene synker. Da står du friere til å velge hvor raskt du vil betale ned lånet.

Med innføringen av Gjeldsregisteret er det nå enkelt få oversikt både over kredittrammene og din totale gjeld som stammer fra forbrukslån, faktureringskort og kredittkort. Begge deler har betydning for fremtidige låneopptak og vurderes av bankene når du søker om lån.

 

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Du kan gjerne kontakte oss for en rådgiversamtale. Vi hjelper deg å ta gode valg.

Søk refinansiering på nettsidene våre.