Hopp til innholdet
Magne Bjørnstad og Per Kristian Øwre
Banksjef Magne og Per Kristian Øwre
Nyhet

Rindal Sparebank 150 år

Rindal Sparebank jubilerer i 2023.

1. januar 1873 ble Rindal Sparebank offisielt stiftet, og første innskyter satte inn 50 spesidaler 4. januar 1873.  Rindal Sparebank hadde denne uka en liten markering av at banken er 150 år.

Kunder, tidligere banksjef, styreledere samt representanter fra Rindal kommune var invitert til kaffe og kake i forbindelse med 150-årsdagen. Det at Rindal kommune ble egen kommune i 1857 medførte også at rindalingene ville ha – og fikk sin egen bank i 1873.

Det blir flere markeringer utover jubileumsåret. Hoved-arrangementet er lørdag 22. april, hvor banken inviterer kunder til en gratiskonsert i Rindal kirke med Åge Aleksandersen og Trondheimssolistene.

Rindal Sparebank har også avsatt kr 500.000 i arrangementsstøtte i forbindelse med jubileet. Totalt 7 lag og foreninger er innvilget støtte til forskjellige arrangement i 2023 i form av konserter, foredrag og kunstutstilling i løpet av jubileumsåret.  Her oppfordres publikum til å følge med på annonsering av arrangementene og møte opp.

Rindal Sparebank går inn i jubileumsåret med solid økonomi, god vekst og et godt resultat for 2022. Det er med andre ord en livskraftig 150 åring som nå jubilerer, og vi gleder oss til det som skal foregå i 2023.

Tidligere styreledere, tidligere banksjef, og dagens styreleder. Foran fra venstre: Jostein Grytbakk og Ingrid Rognskog. Bak fra venstre: Svein Skjølsvold, dagens styreleder Per Kristian Øwre, tidligere banksjef Odd Inge Løfald og Ola T. Heggem