For Rindal Sparebank er det viktig å være tilgjengelig og tilstede i lokalmiljøet. Nå ønsker vi å ta noen grep siden situasjonen med koronaviruset er uavklart, og vi ønsker å beskytte samfunnet vårt og omgivelsene våre så godt som mulig i forhold til spredning av smitte.

Fra og med mandag 16. mars er banken stengt for besøk som ikke er avtalt på forhånd.

 

Vi kan løse det meste over telefon eller gjennom digitale kanaler. Dersom du eller noen i din husstand har symptomer på forkjølelse, ønsker vi at du utsetter ditt møte eller besøk i banken. Vi vil derfor be dere om å ta kontakt med oss på telefon 71 66 40 00 eller e-post: post@rindalsbanken.no. Det kan også sendes meldinger via mobilbank og nettbank. Det er mye vi kan hjelpe til med som ikke krever at dere kommer innom banken.

Møter med våre dyktige kunderådgivere kan også i stor grad gjøres på telefon i denne perioden. Vi har også mulighet til å tilby videomøter/skypemøter med våre kunder. Selvsagt kan dere som må innom banken ta turen, men som nevnt ber vi om at dere utsetter besøket til senere dersom dere eller noen i husstanden har forkjølelsessymptomer. Vi håper at dere har forståelse for disse vurderingene.

 

Vår avdeling på Grilstad i Trondheim er stengt for kundebesøk inntil videre, men de ansatte på Grilstad er tilgjengelig på
e-post og telefon. Vi ønsker å hjelpe våre kunder så godt vi kan og tenker langsiktig. Dersom du eller din bedrift rammes av denne situasjonen så ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan se på mulige løsninger i en vanskelig situasjon.

 

Vi har innført flere tiltak i banken, blant annet: 

• vi unngår håndhilsing og har stort fokus på god håndhygiene
• vi utfører ekstra renhold på automater, dørhåndtak og i fellesareal
• vi begrenser reiseaktivitet og møter utenom banken i størst mulig grad