Hopp til innholdet

Eika Bedrift 

Et fleksibelt kredittkort med bedriftsansvar som gir de ansatte og bedriften handlefrihet og full kontroll over utgiftene.

Byggearbeider med hjelm og arbeidsklær sjekker mobilen.

Hvem passer Eika Bedrift kredittkort for?
 • Bedrifter som ofte betaler for varer og tjenester på nett.
 • Ansatte som ofte handler på vegne av bedriften.
 • Bedrifter med ansatte som ofte er på reisefot.

Hvorfor velge kort med bedriftsansvar?

Å velge kort med bedriftsansvar har flere gode fordeler både for de ansatte og bedriften.

Tre gode grunner til å velge Eika Bedrift:

 • Forbedret låneevne for ansatte

  Etter innføringen av gjeldsregisteret har ansattes evne og vilje til å bruke private kredittkort i jobben endret seg. Bruk av private kredittkort begrenser låneevnen til kortholder ved kjøp av bolig eller bil, og noen ansatte får kanskje ikke eget kredittkort til jobben.

  Bruk av private kredittkort i jobben begrenser låneevnen til kortholder ved kjøp av f.eks. bolig eller bil. Dessuten kan noen ansatte oppleve at de ikke får eget kredittkort til bruk i jobbsammenheng.
 • Juridisk trygghet

  Avgjørelser i rettssystemet viser at arbeidsgiver ikke kan pålegge ansatte å foreta private utlegg. Eika Bedrift gir en enkel oversikt over alle utlegg, slik at bedriften får kontroll over økonomien.
 • Full kontroll og skreddersydd løsning

  Med Eika Bedrift kan du skreddersy kortpakken for din bedrift ved å bestille flere kort eller sperre kort som ikke lenger er i bruk. Du kan også bestemme hvor mye den enkelte ansatte skal disponere på kortet, noe som beskytter både kortholder og bedriften.

  Eika Bedrift gir deg muligheten til å få kontroll over merverdiavgift ved innkjøp, opptjente bonuspoeng, og sørger for at skattereglene følges hele veien.

Priseksempel Eika Bedrift:

Effektiv rente: 40,06 % v/15 000 kr
o/12 mnd. Kostnad 2 826,39 kr.
Totalt 17 826,39 kr.

Sjekk prislisten og avtalevilkårene for mer informasjon.

Spørsmål og svar om kredittkortet Eika Bedrift

Er du signaturberettiget/prokurist og har tilgang til din personlige BankID, kan du søke om Eika Bedrift på vegne av bedriften.

Bedriftens signaturberettigete har rettighet til å signere på vegne av firmaet og vil være den offisielle kontaktpersonen i bruken av verktøyet vårt. For enkeltmannsforetak vil dette alltid være firmaets eier. 

Ved søknad om Eika Bedrift er vi pålagt å innhente informasjon om bedriftens reelle rettighetshavere. De som står ansvarlig for 25 % eller mer skal navngis i søknaden.

Om bedriften har flere reelle rettighetshavere med mindre eierandel under 25 % og ingen som står ansvarlig for 25 % eller mer, må dere ta kontakt med oss før dere søker om kortet.
Ja, det er mulig å legge til mer enn èn signaturberettiget per bedrift. Vi gjør oppmerksom på at vi må forholde oss til informasjonen som er registrert i Brønnøysundregistrene og kontrollerer at informasjonen samsvarer med opplysningene oppgitt i søknaden.
En bedrift kan ha flere kortholdere registrert på bedriftens kredittavtale. Her er det opp til hver enkel administrator å avgjøre hva bedriften behøver.

Skulle behoved endre seg underveis, kan administrator opprette nye kort eller avslutte eksiterende kort dersom disse ikke er i bruk eller den ansatte slutter i bedriften.

Overblikk er en enkel og oversiktlig løsning tilknyttet Eika Bedrift som gir deg kontroll på samtlige av bedriftens kort og utlegg. Du kan registrere bedriften i løsningen 24 timer etter at søknaden om Eika Bedrift er godkjent. 

Å registrere seg og bruke Overblikk er gratis og Mitt Bedriftskort-appen følger med. Finn ut mer om løsningen her.